Χρηματαποστολές-ΑΤΜ

Η HUMAK SECURITYΗ μεταφορά και η φύλαξη χρημάτων εμπεριέχει τεράστιους κινδύνους, γι’ αυτό και ο ρόλος των Ιδιωτικών Εταιρειών Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας που αναλαμβάνουν αυτές τις διαδικασίες, θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμος. Η εμφάνιση των πιστωτικών καρτών πριν από χρόνια, είχε οδηγήσει σε – λανθασμένα όπως αποδείχθηκε – συμπεράσματα, ότι οι καταναλωτές θα χρησιμοποιούσαν πλέον αυτές για τις συναλλαγές τους κι έτσι το χρήμα υπό τη μορφή χαρτονομισμάτων θα μειωνόταν κατά πολύ.

Το ευρύ κοινό όμως, εξακολουθεί να χρησιμοποιεί το «πραγματικό» χρήμα στην καθημερινή του ζωή, παρά την επιθετική πολιτική που ασκούν οι τράπεζες στον τομέα της χορηγήσεων των πιστωτικών καρτών. Τράπεζες, πολυκαταστήματα, super markets, αλυσίδες καταστημάτων κ.λπ., γεμίζουν καθημερινά από χρήματα, τα οποία θα πρέπει να μεταφερθούν, να καταμετρηθούν, να φυλαχτούν και στη συνέχεια να κατατεθούν. Το ρόλο αυτό καλούνται να παίξουν εκείνες από τις Ιδιωτικές Εταιρείες Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας (ΙΕΠΥΑ), που έχουν τη δυνατότητα να εκτελέσουν τον κύκλο αυτό, ο οποίος εμπεριέχει τεράστιους κινδύνους, αφού στην πορεία των χρημάτων από το ταμείο της τράπεζας ή του καταστήματος μέχρι την κατάθεσή τους, καιροφυλακτούν κακοποιοί, μεμονωμένοι ή και οργανωμένοι σε οπλισμένες συμμορίες.

 

Όλα μας τα θωρακισμένα οχήματα εκτός από το σύστημα τηλεματικής διαθέτουν Safe καθώς Smoke-Box (μηχανισμό αυτόματης καταστροφής) για προστασία από επιθέσεις. Η HUMAK SECURITY παρέχει ασφαλιστική κάλυψη για όλες τις χρηματαποστολές που αναλαμβάνει.